Martí Serra presenta Alguns moments bons en el 40è Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Frescura, sorpresa, improvisació i generositat a flor de pell!!. Martí Serra presenta Alguns moments bons al 40è Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

foto de Carlos Pericas

foto de Carlos Pericas

Des dels anys 70, Catalunya ha tingut un planter de bons músics de jazz, molts d’ells amb una projecció important, però és a partir dels anys 90 i amb l’esclat de les escoles de música, que surt una generació més formada, un d’ells és Martí Serra, que si de ben jove va començar a destacar, actualment podem dir que és un dels músics amb més projecció, tant a nivell nacional com internacional, de l’escena del jazz que es fa a Catalunya.

El saxofonista Martí Serra és conegut per tots per la quantitat de col·laboracions que ha fet amb músics de renom, tant de l’àmbit català, com són Raynald Colom,  Giulia Valle, Andreu Zaragoza, etc., com de l’espanyol,  Guillermo MgGuill, Miguel Á. Chastang o Martirio, i també de l’àmbit internacional com les que ha fet amb el llegendari Al Foster, o la Trinity and the Chris Luard Orchestra.

Amb tot,  des de fa molt temps s’esperava que Martí Serra signés el seu propi treball com a líder, però això s’ha fet esperar. Ara finalment ho ha fet i el resultat és aquests moments bons. Un disc a trio gravat en directe en el Jazz Room de Barcelona, i que ara es presenta dins del 40è Festival internacional de Jazz de Barcelona.

Un disc sense piano, ni guitarra. A pel! com els grans!.

Martí Serra persegueix amb aquesta proposta,  una aventura reservada als grans saxofonistes com són Sonny Rollins, John Coltrane, Joshua Redman, Branfort Marsalis, Joe Lovano, etc.

Acompanyat de la seva base rítmica habitual, Xavi Maureta a la bateria i Rai Ferrer al contrabaix, Martí Serra es presenta aquest dissabte 25 de d’octubre amb composicions pròpies i també versionant a músics com Thelonius Monk, Billy Strayhorn o Jackie McLean, per continuar investigant nous colors, nous camins, nous reptes.

Frescura, sorpresa, improvisació i generositat a flor de pell!!  

dissabte 25 d’octubre a les 21h

Teatre Zorrilla · C/Canonge Baranera, 18 · Badalona

Anuncios
Explore posts in the same categories: Uncategorized

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: